Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

[MAXIMUM_COMPARE_PRODUCTS]

Produse
Produse

Confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată de Regulamentul UE 2016/679 , SC Sound Stil SRL este obligată să administreze, în condiții de siguranță deplină și doar în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră în momentul plasării unei comenzi.

date cu caracter personal - orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice mod, alăturarea, combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.

Când vă creați un cont pe site-ul nostru, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;

În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) de pe site-ul nostru aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum:  număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc

Vă oferim și posibilitatea de a vă înregistra pe site-ul nostru prin contul dumneavoatră Facebook sau Google. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către eMAG. Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

  Ca și client al site-ului, prelucrăm datele dumneavoastră în următoarele scopuri: pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Sound Stil SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Sound Stil SRL și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

De asemenea, pot fi folosite în activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vanzărilor și comportamentul consumatorului.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plată/bancare, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de cercetare de piață, furnizorilor de servicii IT;

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instantele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ne asigurăm ca accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidentialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Prin utilizarea serviciilor soundstil.ro, recunoașteți că datele dvs. personale și comerciale (precum numele de familie, prenumele, adresa de e-mail, informatiile statistice despre activitatea sa, etc.) sunt prelucrate în scopurile mai sus menționate. Ați fost informat și sunteți de acord că, în cazul refuzului de a trimite anumite date, nu veți beneficia de anumite servicii.

Prin citirea prezentelor Condiții de prelucrare a datelor cu caracter personal, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, actualizate prin Regulamentul UE 2016/679. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail contact@soundstil.ro.

Contact
Adresă: Calea Feldioarei nr.73V, Brașov, jud. Brașov
Program de lucru: L-V: 10:00 - 18:00 S: 10:00 - 14:00
Telefon: (+40) 731 003 836
Email: contact@soundstil.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

Alege limba:
powered by teamshare
© Copyright 2018 Sound Stil
designed by headstart.ro
Chitara Clasica Hora Eco Silver Paltin 4/4
Cod pachet eco-paltin-silver-4-4
Stoc limitat
Preț 339,00 Lei
Stoc limitat
Warwick RB Streamer Std 5 Black OFC CHROME
Cod pachet streamer-5-black
În stoc
Preț 1.690,00 Lei
În stoc
Casti DJ Pioneer HDJ-X5
Cod pachet hdj-x5
La comandă
Preț 455,00 Lei
La comandă
Casti Studio Shure SRH440
Cod pachet srh440
La comandă
Preț 340,00 Lei
La comandă
Monitor Studio Active Pioneer S-DJ80X
Cod pachet s-dj80x
La comandă
Preț 990,00 Lei
La comandă
Casti DJ Pioneer HDJ-X5
Cod pachet hdj-x5
La comandă
Preț 455,00 Lei
La comandă
CD Player Pioneer CDJ-2000 NXS2
Cod pachet cdj-2000
La comandă
Preț 10.470,00 Lei
La comandă
Controler DJ Pionner DDJ-XP1
Cod pachet pioneer-ddj-xp1
La comandă
Preț 1.180,00 Lei
La comandă
NOU
Moving Head LED Spot Sound Stil SND 180S
Cod pachet snd180s
În stoc
Preț 5.000,00 Lei
În stoc
Prindere 48-51/30/100kg Global Truss 812 Easy
Cod pachet 812-easy
În stoc
Preț 31,10 Lei
În stoc
Lichid De Fum Sound Stil CLASSIC - Medium Density
Cod pachet lichid-de-fum-classic
Stoc epuizat
Preț 64,90 Lei
Stoc epuizat
Masina De Fum DjPower PT 1500A
Cod pachet pt-1500a
În stoc
Preț 547,00 Lei
În stoc